Μαρ. 1, 2016

Ιστορικη συναυλια στην Κουβα απο τους Rolling Stones

British rock band The Rolling Stones performs in concert during their Ole tour at Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, on February 24, 2016. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA / AFP / NELSON ALMEIDA

Μια πρωτοποριακή συναυλία στην Αβάνα της Κούβας στις Παρασκευή 25 Μαρτίου θα δώσουν οι Rolling Stones.

Όπως αναφέρεται στο rollingstones.com και μεταδίδει το AFP, η δωρεάν συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ciudad Deportiva de la Habana και θα είναι η πρώτη υπαίθρια συναυλία στη χώρα από το βρετανικό Rock Band.

Οι Rolling Stones, δηλώνουν για αυτό τον ιστορικό σταθμό στην περιοδεία τους: «Έχουμε πραγματοποιήσει συναυλίες σε πολλά μέρη κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας μας, αλλά αυτή η εμφάνιση στην Αβάνα θα είναι ένα γεγονός ορόσημο για εμάς, και, ελπίζουμε, για όλους τους φίλους μας στην Κούβα.»

Η συναυλία των Rolling Stones, που ήταν στα στάδια σχεδιασμού για αρκετούς μήνες έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση για την επίσκεψη του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Κούβα, μέσα στο Μάρτιο.

«Το «Κοντσέρτο για τη Φιλία» θα κινηματογραφηθεί και θα παραχθεί από την βραβευμένη εταιρεία παραγωγής JA Digital με τον Paul Dugdale στη σκηνοθεσία και τους Simon Fisher και Sam Bridger ως παραγωγούς», αναφέρεται στο σάιτ του συγκροτήματος.

πηγη##Press Publica

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας