Δεκ. 7, 2015

Ημερα εορτασμου της Κληρονομιας του Κομαντατε Ουγκο Τσαβες η 8 Δεκεμβρη

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο “Ρήγα Βελεστινλής” (Ξενοφώντος 4, Αθήνα) η «Ημέρα Εορτασμού της Κληρονομιάς του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 χρόνων από την τελευταία ομιλία του προς την πατρίδα του, την Βενεζουέλα.

Η συνάντηση αρχίζει στις 20:00 και διοργανώνεται από τα κινήματα ASCLAYE,Hasta La Victoria Siempre, Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα, Ελληνικό Δίκτυο Αλληλεγγύης, Aλληλεγγύη Για Όλους, Πολιτιστικός Σύλλογος Χοσέ Μαρτί και την ΠΟΣΠΕΡΤ-ERTOPEN.

Με αυτήν την ευκαιρία, ο ελληνικός λαός και τα κινήματα αλληλεγγύης εκφράζουν την υποστήριξή τους προς τη Βενεζουέλα και θυμούνται την επαναστατική κληρονομιά του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς ηγέτες, που έφερε σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της φτώχειας και της ανεργίας αλλά και στην ένταξη εκατομμυρίων κατοίκων της Βενεζουέλας στο σύστημα δωρεάν παιδείας και υγείας. Ο Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες ήταν επίσης ηγετική μορφή στην ενσωμάτωση της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Τα κινήματα αλληλεγγύης με τη Βενεζουέλα και τη Λατινική Αμερική σας προσκαλούν σε αυτή την συνάντηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

πηγη##Οικοδομος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας