Νοε. 27, 2015

Αφρική και Λατινική Αμερική Μελλοντικοί Ηγέτες στον Τομέα της Γεωργίας Σύμφωνα με Έκθεση του ΟΗΕ

Οι μεγαλύτερες αποδόσεις και η αύξηση γεωργικής γης θα μπορούσαν να μετατρέψουν την Αφρική και τη Λατινική Αμερική σε ηγέτες στη γεωργική ανάπτυξη κατά τα επόμενα 10 χρόνια, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ.Στην Αφρική, οι συγκομιδές αναμένεται να αυξηθούν κατά ένα μέσο ετήσιο ρυθμό 2,4%, μεταξύ 2015 με 2024, ενώ στη Λατινική Αμερική και στη Καραϊβική προβλέπεται να αυξηθούν κατά 1,8%, σύμφωνα με εκτιμήσεις από διεθνείς εμπειρογνώμονες.

Η έκθεση προβλέπει αύξηση της παραγωγής σόγιας, ειδικά στη Βραζιλία, με δεδομένη την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για πρωτεΐνες και ελαιούχους σπόρους, που ήδη χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας εκτιμά ότι συνολικά η περιοχή της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής έχει την ικανότητα να είναι αυτάρκης και μπορεί να δώσει τέλος στην εξάρτηση από τις εισαγωγές τροφίμων.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας